What We're Saying

SAP Moves into Scrumville

In the hills of Palo Alto, California, enterprise application software firm SAP renovated its Deer Creek campus, just over the hillside from the larger SAP campus. This renovation initiative explores a radically different approach to the ubiquitous term “collaboration.” Organized around a central courtyard, the three-building research and development site was designed to further the progressive and exploratory principles embodied in their Apphaus concept, which prioritizes user preferences, rapid process considerations, and space modularity.  The Apphaus beta sites in Europe were 30-person engineering facilities that explored these ideas and provided the foundation for the Deer Park design.

Subscribe | Receive Biweekly Insights from IA Interior Architects

angle-double-right
angle-double-left